Vacature medewerker Receptie | Camping De Berenkuil
Camping de Berenkuil

Vacature Receptie

Vacature vakantie medewerker receptie

Zomerbaan als Receptionist(e) bij De Berenkuil

Zoek jij een bijbaan of vakantiewerk dat net even anders is dan de rest? Ben je tijdens de vakanties en weekenden beschikbaar en wil je bijverdienen terwijl je in een relaxte vakantiesfeer werkt? Dan hebben wij de ideale baan voor jou bij De Berenkuil!

Wat ga je doen?

De receptie is het kloppende hart van onze camping - het is de eerste plek waar onze gasten komen bij aankomst, en de laatste plek die ze zien bij vertrek. Maar de receptie is ook het informatiecentrum voor allerlei vragen tijdens hun verblijf.

Als Receptionist(e) bij De Berenkuil ben je het eerste aanspreekpunt voor onze gasten. Je verwelkomt iedereen met een lach en helpt ze op weg met hun reservering. Komt er een probleem op je pad? Geen zorgen, jij lost het gastvrij en efficiënt op.

Maar dat is niet alles. Je bent ook verantwoordelijk voor het beantwoorden van chatjes, mails en telefoontjes, en je draagt bij aan de sfeer op de camping. Bij ons ben je niet zomaar een receptionist(e), je bent een essentieel onderdeel van ons team!

Wat bieden we?

  • Een 18 jarige begint met een all-in uurloon van €9,30, dit uurloon loopt afhankelijk van je leeftijd op tot voorbij de 11 euro.
  • Een bonus aan het eind van het seizoen, bovenop je salaris

Hoe solliciteer je?

Ben je minimaal 18 jaar oud en klaar voor een zomer vol plezier? Vul het onderstaande formulier in. We nemen snel contact met je op!

Sollicitatieformulier medewerker Receptie

Sollicitanten die veel beschikbaar zijn hebben altijd voorrang. Geef daarom zo precies mogelijk aan wanneer je tijdens het voorseizoen en de zomervakantie beschikbaar bent. Het is belangrijk dat je in de zomervakantie meerdere weken beschikbaar bent.
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.