1. Kindvriendelijk vakantiepark in Drenthe
  2. Aan de rand van bluesdorp Grolloo
  3. Binnenspeeltuin en openluchtzwembad

Vakantiepark in Drenthe

Bent u op zoek naar dé ideale vakantiebestemming in de bruisende provincie Drenthe? Vakantiepark De Berenkuil is dan the place to be. Midden in het natuurlijke hart van Drenthe en aan de rand van bluesdorp Grolloo vindt u De Berenkuil; een 5-sterren ANWB Top Camping. Ons autovrije vakantiepark met onder andere een openluchtzwembad en gloednieuwe binnenspeeltuin is volledig gericht op kinderen. Op dit vakantiepark in Drenthe beleeft u avontuurlijk kampeerplezier op ruime kampeerplaatsen midden in de natuur. Kamperen tussen de jeneverbessen met alle ruimte voor uzelf of toch liever op een kampeerveldje met een eigen speeltuintje? Op De Berenkuil is het allemaal mogelijk! Wanneer u niet over een eigen kampeermiddel beschikt, kunt u één van de sfeervolle accommodaties huren. Blokhutten, Hans en Grietje huisjes en lodges; u vindt gegarandeerd uw ideale accommodatie op ons vakantiepark in Drenthe.

 

Kamperen

Verblijf met uw camper, caravan, vouwwagen of tent op ruime kampeerplaatsen midden in de Drentse natuur.
Bekijk de kampeerplaatsen

Accommodaties

Liever een accommodatie? De Berenkuil heeft diverse accommodaties van basic tot luxe. Glamping is ook mogelijk!
Bekijk alle accommodaties
 

Vakantiepark in Drenthe met zwembad

Stilzitten is onmogelijk bij De Berenkuil met tal van faciliteiten voor jong én oud. Beleef oneindig veel waterpret op ons vakantiepark in Drenthe met een zwembad. Bij het grote buitenzwembad, maar ook bij de speelvijver beleeft u gegarandeerd zwem- en speelplezier. Verleg de rivierstroom bij De Berenburcht of steek met het vlot de vijver over; durft u het aan?! In de vakanties is er zeven dagen per week een enthousiast recreatieteam aanwezig, met als hoogtepunt om 19:00 uur Berenpret in het openluchttheater. Lekker zingen, dansen en gek doen met alle campinggasten! In Nederland zit het weer niet altijd mee, maar ook daar zijn we op voorbereid. De kinderen kunnen lekker klimmen en klauteren in binnenspeeltuin Tippedoki of knutselen in Het Berenhol, terwijl u geniet van een hapje en een drankje bij Het Bommelhoes.

Alle faciliteiten van De Berenkuil:

  • Openluchtzwembad en speelvijver
  • Recreatieteam en recreatieruimte Het Berenhol
  • Berenpret in het openluchttheater
  • Binnenspeeltuin Tippedoki en grote buitenspeeltuin
  • Meer dan 25 kleine speeltuintjes
  • Multifunctioneel sportveld
  • Horecagelegenheid Het Bommelhoes
  • Kampwinkel Super de Beer
 
Boek dit vakantiepark in Drenthe

Een sfeerimpressie van De Berenkuil

Bruisende provincie Drenthe

De Berenkuil is bovendien een prima uitvalsbasis om de bruisende omgeving met tal van leuke dorpjes, steden, attractieparken, bezienswaardigheden, musea en zwembaden te ontdekken. Alle ingrediënten voor een fantastisch dagje uit zijn aanwezig. Op minder dan 15 km vindt u onder andere Klimpark Grolloo, Attractiepark Drouwenerzand, het Boomkroonpad, Kamp Westerbork, zwemparadijs De Bonte Wever en Hunebedcentrum Borger. Binnen een half uur rijden staat u in Dierenpark Wildlands (leuk voor het hele gezin) en ook de bruisende stad Groningen is binnen een half uurtje te bereiken. Ons vakantiepark in Drenthe met ruime kampeerplaatsen en sfeervolle accommodaties midden in de natuur, uitstekende parkvoorzieningen en een bruisende omgeving is een goede keuze. U beleeft gegarandeerd een onvergetelijke vakantie boordevol Berenpret!

 
Boek een onvergetelijke vakantie