Camping de Berenkuil
Landgoed De Berenkuil
Speelplaats Landgoed De Berenkuil

Camping Hemelvaart Drenthe

 • 5-sterren ANWB camping
 • Professioneel animatieteam
 • Kamperen in de Drentse natuur

Hemelvaart in Drenthe 

Wilt u met Hemelvaart een weekend weg in Drenthe? Het hemelvaartweekend is uitstekend geschikt voor een lang weekend kamperen in de Drentse natuur. Bij Landgoed De Berenkuil kunt u kiezen voor een actieve of ontspannen vakantie. Kies uw eigen kampeerplek, wilt u een plek met wat meer privacy of juist een plek op een veld met speeltoestellen? Landgoed De Berenkuil kent vele mogelijkheden. Alle kampeerplekken beschikken over een eigen watertappunt, waterafvoer en 10 ampère stroom. 

'Hempi' vakantie bij De Berenkuil
Zijn uw kinderen tussen Hemelvaart en Pinksteren vrij? Dan kunt u genieten van een bijna 2 weken lange 'Hempi' vakantie! Goed nieuws: gedurende deze hele periode bieden we een recreatieprogramma aan met elke dag Berenpret en nog véél meer activiteiten. Met het speciale Hemelvaart-Pinksteren kampeerarrangement profiteert u van extra voordeel ten opzichte van de reguliere prijs!

 

Kamperen met Hemelvaart in Drenthe

Met de vele faciliteiten die Landgoed De Berenkuil te bieden heeft hoeft u zich niet te vervelen. Na een actieve dag op de speeltoestellen, het multifunctionele sportveld of in het zwembad zullen uw kinderen moe maar voldaan in slaap vallen. Dan kunt u als ouders 's avonds genieten van de rust en sterrenhemel op de camping. In de nabije omgeving van onze camping in Drenthe kunt u er goed opuit trekken. Binnen 15 km van ons park vindt u onder andere Klimpark Outdoor Grolloo, DX Adventurepark (grootste waterspeelpark van Nederland), Pretpark Drouwenerzand, het Boomkroonpad, Herinneringscentrum Westerbork, zwemparadijs de Bonte Wever, het Drents Museum en natuurlijk de Hunebedden. Iets verder rijden van het park liggen de prachige steden Emmen en Groningen. De omgeving leent zich ook uitstekend voor wandel of fietstochten door de natuur. Beleef Hemelvaart in Drenthe!

Beleef berenpret met het recreatieteam

Ook tijdens het hemelvaartweekend is het animatieteam van Landgoed De Berenkuil aanwezig met berenpret. Iedere ochtend om half tien in de ochtend begint de dag met miniberentijd en s' avonds sluiten we de dag om 19.00 uur af met Berenpret. En als u nu dacht dat dit alleen voor de kinderen is, heeft u het mis. Nee ook alle papa's en mama's staan te swingen en doen bij het Ananas-hoi liedje een kiwi of passievrucht na. Overdag organiseert het recreatieteam van ons vakantiepark in Drenthe diverse activiteiten voor verschillende leeftijden

Faciliteiten De Berenkuil:

 • Openluchtzwembad en speelvijver
 • Multifunctioneel sportveld
 • Recreatieteam en recreatieruimte Het Berenhol
 • Restaurant Het Bommelhoes
 • Berenpret in het openluchttheater
 • Binnenspeeltuin Tippedokie
 • Grote buitenspeeltuin
 • Meer dan 25 kleine speeltuintjes
 • Kampwinkel Super de Beer
 

✔️ Prijzen inclusief wifi, elektra, douchen en gebruik faciliteiten

Faciliteiten

Bij Landgoed De Berenkuil vindt u faciliteiten voor jong en oud. U kunt heerlijk tot rust komen terwijl de kinderen zich vermaken bij de speelvijver met speeltoestellen of op het multifunctionele sportveld.