Hemelvaart in Drenthe | Beleef het bij De Berenkuil 🐻
Camping de Berenkuil
Landgoed De Berenkuil

Vier Hemelvaart in Drenthe

 • 5-sterren ANWB camping
 • Professioneel animatieteam
 • Waterspeeltuin & zwembad

Berenavonturen met Hemelvaart

Ontsnap met Hemelvaart een weekend weg naar Grolloo en beleef oneindige avonturen in de Drentse natuur. Kom gezellig kamperen tussen de bomen op één van onze kampeerplekken of kies voor iets meer luxe en verblijf in onze accommodaties. Alle kampeerplekken beschikken over een eigen watertappunt, waterafvoer en 10 ampère stroom. Onze vakantiehuisjes zijn geschikt voor maximaal 6 personen en zijn ideaal voor mensen die (nog) niet willen kamperen, maar wel het echte kampeergevoel willen beleven.

 

Voor welke Berenkuil kiest u?

 

Hemelvaart & Pinksteren bij De Berenkuil

Zijn uw kinderen tussen Hemelvaart en Pinksteren vrij? Dan kunt u genieten van een bijna twee weken lange vakantie. Goed nieuws: gedurende deze hele periode bieden we een recreatieprogramma aan met elke dag Berenpret en nog véél meer activiteiten! Met het speciale Hemelvaart-Pinksteren kampeerarrangement profiteert u van extra voordeel ten opzichte van de reguliere prijs!

 

Beleef samen Berenpret 

Met de vele faciliteiten die De Berenkuil te bieden heeft, hoeft u zich niet te vervelen. Na een actieve dag op de speeltoestellen, het multifunctionele sportveld of in het zwembad zullen uw kinderen moe maar voldaan in slaap vallen. Dan kunt u als ouders 's avonds genieten van de rust en sterrenhemel op de camping. 

Ook tijdens het hemelvaartweekend is het animatieteam aanwezig met berenpret. Overdag organiseert het recreatieteam van ons vakantiepark in Drenthe diverse activiteiten voor verschillende leeftijden. Iedere ochtend om half tien begint de dag met miniberentijd en 's avonds sluiten we de dag om 19.00 uur af met Berenpret. 

Een greep uit onze faciliteiten

 • Openluchtzwembad
 • Speelvijver
 • Restaurant Het Bommelhoes
 • Openluchttheater
 • Binnenspeeltuin
 
 

De leukste uitjes met Hemelvaart

Ontdek de bruisende omgeving rondom onze camping in Drenthe. Op slechts 15 km afstand vindt u een scala aan activiteiten, van avontuurlijke belevenissen tot culturele hoogtepunten. Er zijn pretparken, natuurpaden en historische locaties om te verkennen. Of u nu wilt zwemmen, cultuur wilt opsnuiven, wandelen of fietsen, hier is voor elk wat wils!

 
  Klimpark Outdoor Grollo

  Op 1,5 km afstand

  DX Adventurepark

  Op 10 km afstand

  Drouwenerzand

  Op 9,5 km afstand

  De Bonte Wever

  Op 14 km afstand

  Groningen

  Op 45 km afstand

  Wandelen en fietsen

  Op 0 km afstand

 
 
 

Hier begint uw avontuur

 

Wat eerdere gasten ons vroegen

Wat maakt een vakantie bij De Berenkuil tijdens Hemelvaart uniek?

De perfecte combinatie van de prachtige natuurlijke omgeving, spannende activiteiten en een warme, familievriendelijke sfeer! Van avontuurlijke ontdekkingen in het bos tot gezellige avonden bij het kampvuur, het is een beregezellige tijd voor het hele gezin.

Welke voorzieningen zijn er op het vakantiepark beschikbaar tijdens Hemelvaart?

Neem een verfrissende duik in ons openluchtzwembad of beleef urenlang plezier in onze (water)speeltuinen. En ook ons recreatieteam staat met Hemelvaart voor u klaar! Zo kunnen u en uw kinderen zorgeloos genieten van uw vakantie.