Camping meivakantie in Drenthe | Landgoed De Berenkuil
Camping de Berenkuil
Camping Landgoed De Berenkuil

Camping meivakantie Drenthe

  • Kindvriendelijke en autovrije camping
  • Binnen- en buitenspeeltuinen
  • 5-sterren ANWB camping

Meivakantie in Drenthe

Bent u van plan een weekend, midweek of week te kamperen tijdens de meivakantie? Dan kunt u bij Landgoed De Berenkuil terecht voor een avontuurlijke vakantie. In Drenthe is van alles te beleven en ontdekken. U kunt mooie fiets- en wandeltochten maken in de prachtige natuur die deze omgeving te bieden heeft. Wilt u liever een actieve meivakantie beleven? Klimpark Outdoor Grolloo ligt om de hoek en ook Pretpark Drouwenerzand staat garant voor een geslaagd uitje met de kinderen. U hoeft deze meivakantie echter het park niet te verlaten. De kinderen kunnen zich de hele dag vermaken met berenpretactiviteiten van het animatieteam, spelen in de binnenspeeltuin Tippedoki of een van de buitenspeeltuinen op het park. Ondertussen kunt u in alle rust genieten op het terras of bij uw tent. Landgoed De Berenkuil biedt nu twee arrangementen aan geldig voor kamperen in de meivakantie.

Kamperen tijdens de meivakantie bij De Berenkuil

Bij Landgoed De Berenkuil kampeert u midden in de groene natuur. Onze camping telt maar liefst 500 kampeerplaatsen, hieruit kunt u uw eigen plek kiezen. Wilt u graag een kampeerplek tussen de jeneverbessen of op een veldje met speeltoestellen? Of bent u juist op zoek naar een zonnige of schaduwrijke plek? Bij Landgoed De Berenkuil kunt u zelf kiezen welke kampeerplek bij u past. Al onze kampeerplekken hebben een eigen watertappunt, waterafvoer en 10 ampère stroom. Naast kamperen is het huren van een accommodatie of vakantiehuisje ook een mogelijkheid. De accommodaties zijn van diverse gemakken voorzien om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Op onze kindvriendelijke en autovrije camping krijgen kinderen, wandelaars en fietsers alle ruimte. Bij Landgoed De Berenkuil gaan wij met respect om met de natuur. Zo zijn enkel de hoofdwegen op ons park verhard. Uiteraard is er terreinverlichting op het park, maar ook weer niet te veel, zodat u 's avonds kunt staren naar de prachtige sterrenhemel.

Beleef veel berenpret in de meivakantie

De kinderen beleven bij De Berenkuil veel Berenpret. Op de Berenkuilapp kunt u zien welke activiteiten op het programma staan. Iedere ochtend start de dag met miniberentijd en de dag wordt afgesloten met berenpret voor jong en oud. Ja ook de papa's en mama's maken hier graag een dansje. Dit alles wordt georganiseerd door ons professionele recreatieteam

Berenpret faciliteiten

  • Tippedoki Binnenspeeltuin
  • Openluchttheater
  • Recreatieruimte Het Berenhol
  • Multifunctioneel sportveld
  • Grote buitenspeeltuin
  • Speelvijver met speeltuin
  • Buitenzwembad met peuterbad

✔️ Prijzen inclusief wifi, elektra, douchen en gebruik faciliteiten