Kamperen in de zomervakantie in Drenthe 🏕️ | Camping De Berenkuil
Camping de Berenkuil
Zomervakantie Drenthe

Zomervakantie Drenthe

  • 5-sterren ANWB top camping
  • Kindvriendelijk
  • Speelvijver met speeltoestellen
  • Waterspeeltuin

Zomervakantie in Drenthe

Klaar om een beregezellige zomervakantie in Drenthe te beleven? Dan bent u bij Landgoed De Berenkuil in Grolloo aan het juiste adres! Onze camping in Drenthe is beoordeeld met 5 sterren en biedt eindeloos veel kampeerplezier. Maak zelf een keuze uit een van onze 500 gevarieerde kampeerplekken, allen voorzien van watertappunt, waterafvoer en elektra (10 ampère). Op onze kindercamping in Drenthe hebben wij een ruime keuze uit zonnige en schaduwrijke plekken, evenals een kampeerplek tussen de jeneverbessen of op een veldje met speeltoestellen. Daarnaast bieden we tal van vakantiehuizen voor ieder gezelschap. De zomerse pret tijdens de zomervakantie in Drenthe zullen u en uw kinderen niet snel vergeten.

Zoek & boek meteen een onvergetelijke zomervakantie ⬇️

 

Zomervakantie met kinderen

De zomervakantie met kinderen in Drenthe doorbrengen staat garant voor een afwisselende en uitdagende vakantie met het hele gezin. De kinderen kunnen hele dagen buitenspelen op een van de vele speelplaatsen of in het buitenzwembad met waterspeeltuin. En als het weer dan toch even tegenzit kunnen zij terecht in onze binnenspeeltuin. Dankzij het diverse aanbod van Landgoed De Berenkuil hoeft u tijdens de zomervakantie met kinderen het park niet te verlaten. De handige Berenkuilapp laat u precies zien welke activiteiten op het programma staan. Het programma start met Miniberentijd en eindigt met Berenpret. In de tussentijd worden uitdagende activiteiten voor diverse leeftijdsgroepen aangeboden. 

De faciliteiten van De Berenkuil:

🍔  Restaurant het Bommelhoes
⚽  Multifunctioneel sportveld
🤸  Binnenspeeltuin Tippedoki
🎭  Openluchttheater & animatie
🏖️  Speelvijver met strand & speeltoestellen
🏊  Buitenzwembad & waterspeeltuin

 

Eindeloos veel plezier in de zomer bij De Berenkuil

Activiteiten tijdens de zomervakantie in Drenthe

Naast de vele faciliteiten die het park te bieden heeft kunt u natuurlijk ook de omgeving ontdekken. Op korte afstand van het park vindt u bijvoorbeeld waterspeelpark DX Adventurepark, Klimpark Outdoor Grolloo, Pretpark Drouwenerzand, Herinneringscentrum Westerbork, het Boomkroonpad, zwemparadijs De Bonte Wever, Het Drents Museum en het Nationaal Hunebed. Maar ook de talloze wandel- en fietsroutes, dwars door de Drentse natuur, zijn absoluut de moeite waard. Voor kinderen, jong en oud, en volwassenen is er genoeg te beleven tijdens de zomervakantie in Drenthe. Wat gaan jullie als eerste ontdekken?

 
 

✔️ Prijzen inclusief wifi, elektra, douchen en gebruik faciliteiten

U vindt ons hier ⤵