Algemeen

De Berenkuil is autovrij, hoe gaat dit in zijn werk?

De Berenkuil is autovrij, dit betekent dat u enkel op uw aankomst en vertrekdag met de auto de camping op mag. Tijdens uw verblijf kunt u gratis gebruik maken van onze bagagewagentjes. Behalve in noodgevallen laten we vanaf 20:00 uur tot 08:30 uur geen auto's door de slagboom.

Is er WiFi op de camping?

In en rondom het hoofdgebouw, Tippedoki, de kampwinkel en het Berenhol is gratis WiFi. Op de camping zelf is geen WiFi. Er staat een 4G mast net buiten de Berenkuil-poort, dit signaal is over het hele terrein daarom uitstekend.

Wanneer is het zwembad geopend?

Wij zorgen er altijd voor dat het zwembad vanaf de reguliere meivakantie geopend is. Wij gebruiken een afdekkleed om in de nacht zo min mogelijk temperatuur te verliezen, deze laten we op frisse dagen er graag zo lang mogelijk op liggen. Ligt het kleed erop en wilt u graag zwemmen dan kunt u dit aangeven bij de receptie, dan halen we het kleed er voor u af.

Tijdens het hoogseizoen gaat het zwembad om 8:30 uur open en sluit om 20:00 uur.

 

Kamperen

.

Accommodaties

Is een late checkout mogelijk?

Wanneer de accommodatie na u niet bezet raakt is een late checkout mogelijk. De kosten hiervan zijn de helft van de kale nachtprijs, u heeft dan tot 17:00 uur om te vertrekken. Een late checkout is vaak pas tijdens uw verblijf bij te boeken, onze receptie kan u verder informeren over de mogelijkheden.

Reserveren

Wat is een annuleringsfonds?

Deelneming aan het annuleringsfonds vrijwaart u tegen de kosten van een annulering veroorzaakt door één van de volgende gebeurtenissen, mits gestaafd met officiële verklaringen (bv. brief huisarts):

  • a. bij overlijden, plotseling opgetreden ziekte of ongeval, de hoofdpersoon of één der deelnemers overkomen.
  • b. bij vroegtijdig afbreken van uw vakantie wegens overlijden van een familielid in de eerste graad, van de hoofdpersoon of één der deelnemers.
  • c. bij vroegtijdig afbreken van de vakantie wegens brand, stormschade of blikseminslag aan huis of inboedel van de hoofdpersoon of één der deelnemers.
  • d. een bijzondere oproep voor militaire dienst anders dan mobilisatie.
  • e. onvrijwillige werkeloosheid van de hoofdpersoon.
  • f. het door de hoofdpersoon ter beschikking krijgen van een huurwoning waarvan de huur ingaat binnen 30 dagen voor aanvang van de gereserveerde vakantieperiode.
  • g. noodgedwongen verhuizing van de hoofdpersoon door medische noodzaak, renovatie of verandering van werkkring.
  • h. het uitvallen van het door de hoofdpersoon voor de reis te gebruiken privé vervoermiddel door diefstal, brand, ontploffing of enig van buiten komend onheil binnen 30 dagen voor de voorgenomen aankomstdatum t/m de laatste dag van de huur.

    Deelneming aan het annuleringsfonds dient direct bij reservering te geschieden. Kosten annuleringsfonds Deze bedraagt 4% van het boekingsbedrag.

Accepteren jullie de CKE kaart?

Indien u beschikt over een CKE kaart kunt bij ons in het laagseizoen met korting kamperen. Tussen 29 maart tot 29 mei en vanaf 2 september tot 30 september betaalt u voor 2 personen 20,50 euro per nacht. 
Deze kortingsprijs is uitsluitend geldig voor de eerste 2 personen en is inclusief elektra, btw en eventuele hond (1 stuks). Deze CKE korting is exclusief reserveringskosten en toeristenbelasting. Voor elke extra persoon betaalt u het normale laagseizoen-tarief.

Indien u gebruik wilt maken van de CKE korting dan dient u de CKE kaart bij aankomst te laten zien.