Huren op camping De Berenkuil

Landgoed De Berenkuil is boven alles een kampeerterrein. Dat betekent dat de verhuurmogelijkheden die we aanbieden (RegenbooglodgesHans- en Grietje huisjes, Berenhutten, Bommellodges en Woody blokhutten), passen bij het kampeergevoel. Ideaal voor mensen die (nog) niet kamperen of die gewoon eens op een andere manier het Berenkuilgevoel willen beleven.

Ook kunt u op een zelf uitgekozen plek een ingerichte tent naar keuze huren. De tent staat klaar als u komt en wordt voor u weer afgebroken als u weg gaat. Maar er zijn ook ingerichte tenten (max. 6 personen) die op een vaste plek staan.

De 4-persoons trekkershutten zijn ideaal voor een kort verblijf. Hier moet u buiten uw beddengoed ook zelf serviesgoed en potten en pannen meenemen. Komt u met twee personen, dan zijn onze Podges een leuk alternatief voor de trekkershutten.

Het is toegestaan om één tentje tot max 6m2 bij de verhuuraccommodaties neer te zetten. De kosten hiervoor zijn €2.50 per nacht.

Dit tentje mag niet gebruikt worden om extra personen boven de maximaal toegestane personen in de betreffende verhuuraccommodaties onder te brengen. Het tentje mag pas neergezet worden na overleg met de receptie over de juiste locatie.