Max 6 personen. Tweepersoonsbed, stapelbed en slaapbank.

Zicht op speelgelegenheid. Plus terras en picknickbank.

Dichtbij faciliteiten als zwembad, binnenspeeltuin en kantine.

Home 〉 Verhuur 〉 Berenhut

Berenhut huren

De Berenhutten (32m2) zijn zeshoekig, van hout met een dak van lichtdoorlatend zeildoek. De hutten hebben een veranda, royale leefruimte met een tweepersoonsslaapbank en twee slaapruimtes ( resp. tweepersoonsbed en stapelbed). De Berenhut is voorzien van een toilet, water, elektra, verwarming, 4-pits gasstel, koelkast, Senseo, magnetron en inventaris. Buiten staat een picknickbank.

Bij de Berenhutten betaalt u een borg van € 30.00 voor het schoon en verzorgd achterlaten van de accommodatie. Indien u bij vertrek aangeeft dat u zelf schoongemaakt heeft, wordt dit gecontroleerd en krijgt u als de Berenhut inderdaad door u is schoongemaakt (stofzuigen, dweilen, schone koelkast, gasstel etc.), de borg retour. Eventuele breuk of incomplete inventaris wordt ook met de borg verrekend.

Van de drie Berenhutten op de Wielewaal staat Bruintje apart. De vier Berenhutten op de Vink staan op één veldje. Alle Berenhutten hebben zicht op een speelplek. Dekbedden en linnengoed moet u zelf meenemen.

Tarieven Berenhut 2018

Op dit moment zijn de tarieven voor seizoen 2018 nog niet bekend.

Online boeken voor 2018 is nog niet mogelijk. U kunt wel een Berenhut per mail, telefoon of aan de balie reserveren voor aankomend seizoen.

Alternatief voor de Berenhut

Hans en Grietje Huisje

Sprookjesachtige vakantie voor vier personen.

Regenbooglodge

Inclusief toilet, douche en vaatwasser.

Ingerichte tent

De luxe van een vakantiehuisje, de charme van kamperen.