Bommellodge, ruime lodge

  • Ruimte voor maximaal 6 personen
  • Met zicht op een speelgelegenheid
  • Zwembad en grote speeltuin om de hoek
  • Grote leefruimte
  • Veranda met zithoek
 
 

Een grote lodge met een luxe kampeergevoel..

Lodge huren in Drenthe

De drie Bommellodges die op de Mees staan tegenover het zwembad vlakbij de grote speeltuin, zijn met een binnenruimte van 45m2 onze ruimste verhuuraccommodaties. Via grote schuifdeuren kom je op de beschutte veranda (12m2), voor een optimaal buitenleven. Nieuw in 2016 is het speelplekje voor de kleintjes op het veldje.

De houten lodges zijn dubbelwandig en uitgevoerd met dubbele beglazing. Om het kampeergevoel toch te houden is het dak van zeildoek maar wel geïsoleerd en binnenin afgetimmerd met hout.

Er zijn twee slaapruimtes, één met een stapelbed en een éénpersoonsbed ( 3 x 80 x 200cm) en een tweepersoonskamer met twee boxspringbedden (2 x 80 x 200).  In de tweepersoonskamer is ruimte voor een kinderbed. Slaapt er nog een kind in een campingbed ( zelf meenemen) dan kunnen er maximaal 6 personen in de lodge verblijven.

De keuken is voorzien van een koelkast, warm water, vierpitsgastel met afzuigkap en een magnetron. In het toilet is een wastafel.  In het woongedeelte is naast een eet- en zithoek, gashaard, ook een kindertafel en een televisie. Op de veranda staat een zithoek en een tafel met stoelen, zodat buiten eten ook altijd kan. De bedden zijn voorzien van kussens en eenpersoonsdekbedden, linnengoed moet u zelf meenemen.

Boek nu een Bommellodge

Bekijk ook onze: Blokhutten – HuttenVakantiehuisjesPodgesTentenTrekkershutten