Hans- en Grietje Huisje

  • Voor 4 personen
  • Een toilet buitenom
  • Vlakbij toiletgebouw de Wielewaal
 
 

Een sprookjesachtig verblijf op De Berenkuil..

Vakantiehuisje huren in Drenthe

De twee vakantiehuisjes, De Merel en de Nachtegaal zijn in 1952 gebouwd en bestaan uit een leefgedeelte en een slaapgedeelte met een tweepersoonsbed en een stapelbed. Deze huisjes van 24m² hebben een rieten dak, twee tuindeuren en de wc is buitenom. Ze zijn verder voorzien van warm water, verwarming, 4-pits gasstel, koelkast, Senseo, magnetron en inventaris. Buiten staat een terrastafel met 4 stoelen en een deckchair. Nieuw: Naast het huisje staat een klein houten huisje (3m2 en 1.70 hoog), om te spelen, te slapen of als extra bergruimte.

Voor dekbedden en linnengoed moet u zelf zorgdragen. De minimale reserveringsperiode is in de zomervakantie twee weken, met de wisseldagen op vrijdag.

Bij de vakantiehuisjes betaalt u een borg van € 30.00 voor het schoon en verzorgd achterlaten van de accommodatie. Indien u bij vertrek aangeeft dat u zelf schoongemaakt heeft, wordt dit gecontroleerd en krijgt u als het vakantiehuisje inderdaad door u is schoongemaakt (stofzuigen, dweilen, schone koelkast, gasstel etc.), de borg retour. Eventuele breuk of incomplete inventaris wordt ook met de borg verrekend.

Boek nu een Hans- en Grietjehuisje

Bekijk ook onze: Blokhutten – HuttenLodges – PodgesTentenTrekkershutten