Voor maximaal 6 personen, ook genoeg ruimte voor campingbedje.
Badkamer met douche, toilet en radiator.
Complete keuken met o.a. afwasmachine en magnetron.
Home  〉 Verhuur 〉 Regenbooglodge

Een luxe vakantie – Regenbooglodge

In het gebied de Vink staan 6 grote lodges , deze Regenbooglodges zijn met 65m2 onze grootste verhuuraccommodaties. Het zijn luxe lodges voor zes personen met drie slaapruimtes, de twee kinderslaapvertrekken hebben elk een stapelbed en kunnen afgesloten worden met een deur. In het middelste vertrek is ruimte voor het plaatsen van een campingbedje.

De Regenboogdlodges zijn onze eerste accommodaties met een toilet én douche, met een designradiator krijgt u de badkamer altijd behaaglijk.

De woonkamer beschikt over een eettafel plus zithoek en tv. De compleet ingerichte keuken heeft niet alleen een magnetron maar ook een afwasmachine.

Zonder buitenleven niet kamperen. Op de grootse beschutte veranda met loungehoek en zithoek beschikt u over een ‘luifel’ waaronder vertoeven absoluut geen straf is.

Alle Regenbooglodges kijken uit op een speelgelegenheid. De lodges zijn zo opgesteld dat er een variëteit aan zonuren mogelijk is, van zon- naar schaduwrijk.

In Regenbooglodge 6 (Paars) is een hond toegestaan.

In het hoogseizoen is de minimale reserveringsperiode 7 dagen. Al onze gasten hebben gratis toegang tot onze binnenspeeltuin.

Bekijk beschikbaarheid en tarieven Regenbooglodge

Alternatief voor de Regenbooglodge

Bommellodge

Geschikt voor 5 personen plus baby in campingbedje.

Berenhut

6 persoons huisjes met de faciliteiten dichtbij.

Woody Plus

Ruime blokhut voor 5 personen, inclusief toilet.