Regenbooglodge, luxueus kamperen

  • Geschikt voor zes personen
  • Compleet met douche en wc
  • Goed geïsoleerd met kachel
  • Keuken met afwasmachine en magnetron
  • Veel leefruimte binnen en buiten
  • Met zicht op een speeltuintje

De Regenbooglodges zijn momenteel in aanbouw, de foto hierboven is een impressie. Meer details van onze lodges verderop op deze pagina.

Nieuw in seizoen 2017

Glamping in Drenthe

In het gebied de Vink worden momenteel 6 grote lodges gebouwd, deze Regenbooglodges worden met 65m2 onze grootste verhuuraccommodaties. Het zijn luxe lodges voor zes personen met drie slaapruimtes, de twee kinderslaapvertrekken hebben elk een stapelbed en kunnen afgesloten worden met een deur. In het middelste vertrek is ruimte voor het plaatsen van een campingbedje.

De Regenboogdlodges zijn onze eerste accommodaties met een toilet én douche, met een designradiator krijgt u de badkamer altijd behaaglijk.

De woonkamer beschikt over een eettafel plus zithoek en tv. De compleet ingerichte keuken heeft niet alleen een magnetron maar ook een afwasmachine.

Zonder buitenleven niet kamperen, op de grootse beschutte veranda met loungehoek en zithoek beschikt u over een ‘luifel’ waaronder vertoeven absoluut geen straf is. Alle Regenbooglodges kijken uit op een speelgelegenheid. De lodges zijn zo opgesteld dat er een variëteit aan zonuren mogelijk is, van zon- naar schaduwrijk.

Er is één Regenbooglodge waar een hond is toegestaan, deze is online niet te boeken, alleen telefonisch.

In het hoogseizoen is de minimale reserveringsperiode 7 dagen. Al onze gasten hebben gratis toegang tot onze binnenspeeltuin.

Nu een Regenbooglodge boeken