Weekend weg in Drenthe | De Berenkuil
Camping de Berenkuil
Weekend weg Drenthe

Weekend weg Drenthe

  • Kamperen & vakantiehuisjes
  • 5-sterren kindercamping
  • Gelegen in Grolloo

Weekend weg in Drenthe

Het weekend staat weer voor de deur! Elk weekend is een minivakantie, vindt u ook niet? En al helemaal als u een weekend weg in Drenthe boekt bij De Berenkuil! Van Pasen tot eind september kunt u bij ons terecht voor een weekendje kamperen of een weekend weg in een van onze vakantiehuisjes. Wilt u een weekend naar Drenthe met de kinderen? Perfect, want wij zijn dé leukste kindercamping in Drenthe. Van binnen- en buitenspeeltuinen tot aan Berenpret in het openluchttheater, er is van alles te beleven. En wedden dat uw kinderen na een weekendje Drenthe ook in de zomervakantie bij ons willen verblijven? 😉

Hoe wilt u verblijven tijdens een weekendje weg in Drenthe? ⬇️

 
  • Volledig autovrije camping
  • Privé sanitair mogelijk
  • Maximaal 2 honden per kampeerplaats
 

Weekend kamperen in Drenthe

De camping bij De Berenkuil bestaat uit een 55 hectare groot natuurterrein waar geen plek hetzelfde is. Er zijn zonnige plekken, schaudwplekken, kampeerplekken bij speeltuintjes en kampeerplekken met een natuurlijke ligging. Kortom voor ieder wat wils! Gebruik onze pagina ontdek je plekje om de perfecte kampeerplek te vinden voor uw weekendje weg in Drenthe.

 
  • Voor 2 tot 6 personen
  • Altijd een speeltuintje in de buurt
  • Van 'back to basic' tot meer luxe
 

Weekend weg naar Drenthe in een huisje

Houdt u van de gezelligheid van een camping maar slaapt u liever niet in een tent of caravan? Dan is een weekendje weg in Drenthe in een huisje bij ons ideaal. Onze vakantiehuisjes bieden u alle gemak voor een fijn weekend. Op elke veld met vakantiehuisjes staat een speeltuintje voor de kinderen, en in sommige huisjes zijn honden ook toegestaan.

Sfeerimpressie van een weekendje in Drenthe bij De Berenkuil 🐻

Een weekend in Drenthe - wat te doen?

Behalve dat er op onze camping van alles te doen en beleven valt tijdens een weekendje Drenthe, zijn er ook in de omgeving veel leuke uitjes te ontdekken. Of u nu een leuke stad wilt bezoeken, op stap gaat met de kids of juist de natuur in wilt. Onze favorieten? Die delen we hieronder met u:

Shop till you drop 🛍️   Met 20 minuten bent u al in Assen en met 50 minuten staat u in het centrum van Groningen. Beide zijn hele leuke winkelsteden, vergeet ook zeker niet tussendoor plaats te nemen op een van de vele terrasjes.

Dagje Wildlands 🐘   Overnachten nabij Wildlands kan bij De Berenkuil! Wildlands Adventure Zoo in Emmen is hét uitje voor dierenliefhebbers. Deze dierentuin bestaat uit zes themawerelden die u meenemen naar verschillende werelddelen en de dieren die daar leven. Leuk voor jong én oud!

Het bos in 🌳   De Berenkuil ligt aan de rand van Geopark De Hondsrug, een uniek gebied in Nederland. In dit heuvelachtige terrein zijn talloze wandel- en fietspaden te vinden, stippel uw eigen route uit en geniet van de Drentse natuur.

 

Weekendje naar Drenthe? U vindt ons hier ⤵