Kampeerplaats
Camping de Berenkuil
Camping De Berenkuil | 5-sterren kindercamping in Drenthe

Kampeerplaats

 
Beschikbaarheid en prijs
 

Locatie

Drenthe, Grolloo
 

Voorzieningen

 1. 10 ampère elektra
 1. Watertappunt
 1. Waterafvoer
 

Omschrijving

Kamperen in het hart van de Drentse natuur. Autovrij, veilig en kindvriendelijk.

Kamperen in het hart van de Drentse natuur met zicht op een speeltuintje of helemaal privé op een zonnige of schaduwrijke plek. De Berenkuil is autovrij, waardoor kinderen veilig kunnen spelen. Alle kampeerplaatsen hebben een watertappunt, waterafvoer én 10 ampère stroom en zijn geschikt voor alle soorten kampeermiddelen. (Caravan, vouwwagen, tent, camper i.o.)

256 recensies


 1. 9,1

  Kindvriendelijk en ontspannen.

  September 2023 - F. S.

 2. 8,6

  Fijne plek, veel speel gelegenheden voor kinderen. Zwembad was heerlijk van temperatuur hierdoor was het ook nog goed te toen bij wat minder weer.

  September 2023 - B.

 3. 9,8

  Als grootouders met het bezoek van kinderen en kleinkinderen konden wij het niet beter treffen. We stonden vooraan bij de speeltuin/zwembad. Het weer kon niet beter. Prachtige app vd Berenkuil waarop alle info staat. Zelfs het bestellen van snacks etc via de app. In 1 woord geweldig en we hebben geen tips. Het was een top weekend!!!!

  September 2023 - J L.

 4. 8,4

  Als een heel fijn verblijf. Wij hebben genoten van de rust, aanwezige faciliteiten en vriendelijke medewerkers van de camping. Wij kijken terug op een hele fijne vakantie.

  September 2023 - H.

 5. 9,8

  Fantastisch. Respect voor de perfecte staat van onderhoud en de vriendelijkheid en hulpvaardigheid van de medewerkers, geen enkele uitgezonderd. Ook fijn dat de naleving van de regels op een vriendelijke, doch niet vrijblijvende wijze wordt gehandhaafd.

  September 2023 - B.

 6. 9,1

  Voor herhaling vatbaar.

  September 2023 - G. V.

 7. 8,9

  We hebben nog even tien dagen genoten van de camping en de kinderen hebben zich geen moment verveelt.

  September 2023 - S. M.

 8. 8,4

  We hebben een mooie week gehad. Goed vermaakt, ondanks wat wisselvallig weer.

  September 2023 - V.

 9. 8,8

  Een heel fijn verblijf. Prachtige camping tussen de bomen in de natuur. Het personeel (jong en oud) is heel vriendelijk dat zie je vandaag de dag niet altijd meer. Onze sta plaats was anders dan op de foto door gekapte bomen. Maar dat was niet erg want het was niet heel heet. Leuke veldjes met leuke speeltuinen voor jong en oud (onze kinderen 2-6-8) voor ieder wat wils. Alles schoon en netjes. Het zwembad niet groot maar wel heel leuk! En de binnenspeeltuin was zelfs bij mooi weer in trek. We zijn zeer tevreden en hebben een hele leuke tijd gehad. Weinig min punten, bijna niet noemenswaardig. Bedankt voor het leuke verblijf!

  September 2023 - C.

 10. 10

  Wat een leuke camping en zeer geschikt voor gezinnen met kinderen.

  September 2023 - Jan en Geertje H.

 11. 9,2

  Het was voor ons (ondanks het slechte weer in de eerste week) een feest om op de Berenkuil te staan. Het animatieprogramma was fantastisch en de plek dicht bij de speelvijver geweldig voor onze kinderen. Het was heel fijn dat de camping autovrij is. Het toiletgebouw zag er altijd netjes uit. Personeel was altijd vriendelijk. Wij hebben 3 fantastische weken gehad!

  Augustus 2023 - K.

 12. 7,8

  Zoals altijd wat het weet superleuk!

  September 2023 - Will A.

 13. 9,6

  2e keer vakantie op de berenkuil wederom goed bevallen. Vooral voor de kinderen genoeg te doen. enige minpunt is dat sommige hondeneigenaren hun hond gewoon op de camping uitlaten en ermee naar het strandje gaan, als je er wat van zegt kijken ze je ook nog dom aan, hier kan de camping echter weinig aan doen is het gedrag van de medemens. Nog een tip, misschien is het mogelijk om de mededelingen welke bij berepret worden gedaan, die een ieder aangaan ook in de app te vermelden. Sommige mededelingen zijn wel algemeen voor iedereen en niet iedereen bezoekt elke avond berepret of de kinderen zijn zonder ouders bij berepret.

  Augustus 2023 - d.

 14. 9,9

  De Berenkuil is een fijne familie-camping. De kinderen zijn snel gewend en er is genoeg te doen. Fantastisch ook dat de auto’s geweerd worden.Heel veilig en houden zo. Het sanitair is prima; alles werkt en is netjes en schoon. Mijn vrouw kampeerde voor de eerste keer in haar leven. Ze wil nog niet weg. Dat zegt mij genoeg. De kinderen willen graag weer terugkomen. En dat gaan we dus ook wel weer doen. Met vriendelijke groet, Wiebe Agter

  Augustus 2023 - A.

 15. 8,4

  Zeer prettig en onze kleindochter was helemaal op haar gemak.

  Augustus 2023 - JG K.