Kampeerplaats
Camping de Berenkuil
Camping De Berenkuil | 5-sterren kindercamping in Drenthe

Kampeerplaats

 
Beschikbaarheid en prijs
 

Locatie

Drenthe, Grolloo
 

Voorzieningen

 1. 10 ampère elektra
 1. Watertappunt
 1. Waterafvoer
 

Omschrijving

Kamperen in het hart van de Drentse natuur. Autovrij, veilig en kindvriendelijk.

Kamperen in het hart van de Drentse natuur met zicht op een speeltuintje of helemaal privé op een zonnige of schaduwrijke plek. De Berenkuil is autovrij, waardoor kinderen veilig kunnen spelen. Alle kampeerplaatsen hebben een watertappunt, waterafvoer én 10 ampère stroom en zijn geschikt voor alle soorten kampeermiddelen. (Caravan, vouwwagen, tent, camper i.o.)

284 recensies


 1. 8,1

  Een mooie camping! Met de Hemelvaart en de pinksterweekend voor ons te druk, te veel kinderen. Maar dan moeten we niet bij jullie zijn. Voor de rest dik tevreden

  Mei 2024 - Helga v.

 2. 9,2

  Sehr schönes Gelände. Hier kann sich erholen.

  Mei 2024 - R.

 3. 8,3

  We vonden het een heerlijke camping. Er was van alles te doen, maar het voelde nooit massaal.

  Mei 2024 - G.

 4. 9

  Wat een fijne camping! Wij stonden op een best veld met het mooiste uitzicht (zandkuil 44). En ook al was het druk wij hebben het als heel rustig ervaren. Absoluut een top camping voor kinderen (wij waren zonder) Wij hebben er een week gestaan, zijn tot rust gekomen en heerlijk ontspannen. Ook al was het even druk (pinksterweekend) toiletten en douches bleven schoon. Dikke complimenten.

  Mei 2024 - v.

 5. 9,8

  Wir hatten eine tolle Zeit: hervorragende Spielmöglichkeiten, großartiger Spielteich und ein wirklich sehr schöner Indoor-Spielplatz. Unsere Kinder 4-8 Jahre fanden es fantastisch. Modernes Waschhaus gefiel uns allen, lediglich der Sitzbereich am Indoorspielplatz könnte ein wenig netter sein.

  Mei 2024 - S.

 6. 8,5

  Wir hatten ein tolles Wochenende!

  Mei 2024 - M.

 7. 9,3

  Sehr schöner Campingplatz mit vielen Bäumen. Trotz der Größe recht privat wegen der vielen Bäume. Die Kinder hatten viel Spaß. Tolle Spielplätze. Sanitär war immer sehr sauber.

  Mei 2024 - K.

 8. 8,3

  Wir waren sehr zufrieden

  Mei 2024 - V.

 9. 9,2

  Mooi weerzien na 35 jaar

  Mei 2024 - A.

 10. 8,2

  Fijn verblijf gehad en de kinderen hebben zich prima vermaakt. Camping terrein was veel groter dan we ingeschat hadden. Prima opzich, maar we waren blij dat we een fiets mee hadden. We komen zeker nog eens terug.

  Mei 2024 - B.

 11. 9,1

  Fantastisch verblijf gehad op prachtige camping

  Mei 2024 - C.

 12. 9

  Prima weekend verbleven met kinderen en kleinkinderen. Iedereen kon zich goed vermaken.

  Mei 2024 - K V.

 13. 8,4

  Het was erg leuk! Voor de kinderen is er genoeg te doen! Echter duurt het op het terras wel erg lang voordat je je drankje krijgt. Terwijl het personeel ook niet de bestelling opneemt en door de qr code(vind ik trouwens wel prettig) op dat punt tijd wint, bv 20 min voor 2 koffie en 2 ranja. Maar dar is misschien door nieuw personeel en begin seizoen? Toilet gebouwen netjes en schoon!

  Mei 2024 - T.

 14. 9,3

  Wij hebben samen met de kinderen opnieuw genoten van deze leuke kindercamping. Heerlijk spelen, zwemmen en de dag afsluiten met Berenpret

  Mei 2024 - T.

 15. 9,6

  Een grote camping met gezellige veldjes met zicht op een speeltuintje. Voldoende schaduw en toilet gebouw op goede afstand. Overigens ook schoon en nooit druk. Wat een vermaakt voor de kinderen, de grote speeltuin vooraan de camping, de voetbalveldje en de speelplas was een groot succes! Een autovrije camping, erg fijn en echt veel rustiger en veilig voor de kinderen.

  Mei 2024 - P.