Camping de Berenkuil

Vacature Horeca

Vacature vakantie medewerker Horeca en/of Keuken.

Vakantiebaan: Horeca en/of Keuken Medewerker (15 jaar en ouder)

Wie zoeken we?

Een enthousiaste teamspeler die minimaal 15 jaar oud is en minstens 3 weken beschikbaar in de zomervakantie. Ervaring is niet nodig, maar leergierigheid en flexibiliteit zijn een must.

Wat ga je doen?

Je wordt onderdeel van een dynamisch team en leert de ins en outs van de horeca. Je taken kunnen variëren van het bereiden en uitgeven van gerechten in de keuken tot het bedienen van gasten op ons levendige terras.

Wat bieden we?

Een all-in salaris per uur (inclusief vakantiegeld en vakantiedagen) dat varieert afhankelijk van je leeftijd. Aan het einde van het seizoen ontvang je bovendien een bonus bovenop je salaris. Daarnaast is er de mogelijkheid om je vakantiewerk te combineren met een weekendbaan in onze binnenspeeltuin Tippedoki buiten het seizoen om.

Salaris

  • 15 jaar: €5,70 per uur
  • 16 jaar: €6,39 per uur
  • 17 jaar: €8,12 per uur
  • 18 jaar: €9,30 per uur
  • 19 jaar: €9,98 per uur
  • 20 jaar: €11,12 per uur

Hoe solliciteer je?

Vul het onderstaande formulier. We proberen snel te reageren, dus controleer ook je spambox als je na 2 dagen nog geen reactie hebt gehad​. 

Sollicitatieformulier medewerker Horeca

Sollicitanten die veel beschikbaar zijn hebben altijd voorrang. Geef daarom zo precies mogelijk aan wanneer je tijdens het voorseizoen en de zomervakantie beschikbaar bent. Het is belangrijk dat je in de zomervakantie meerdere weken beschikbaar bent.
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.