Bekijk andere vacatures

Vacature vakantie medewerker Horeca

Wij bieden:

 • Een salaris boven het minimumloon
 • Einde seizoen bonus die, afhankelijk van het aantal gewerkte uren, kan oplopen tot 200 euro
 • Wij bieden ruimte voor persoonlijke ontwikkeling d.m.v. cursussen op het gebied van gastvrijheid, communicatie, taal, computervaardigheden en meer
 • Werken in vakantiesferen
 • Een jong en gezellig team
 • Mogelijkheden tot jaar rond bijbaan

Belangrijk voor deze functie

 • je bent gastgericht
 • je bent leergierig
 • je vindt het leuk om in een team werken
 • je bent flexibel
 • je bent minimaal 16 jaar
 • je bent minimaal 4 weken beschikbaar in de zomervakantie

Op De Berenkuil zijn verschillende horeca punten. Ons verkooppunt in binnenspeeltuin Tippedoki is de hele dag geopend, hier worden met name warme dranken (als koffie, thee en cappuccino), koude dranken, (soft)ijs en gerechten van de kleine kaart verkocht.  

Omdat Tippedoki direct aan ons grote terras gelegen is, is hier altijd veel gezelligheid en levendigheid.

Het Bommelhoes is ons restaurant, overdag een prima plek om even rustig een kopje koffie te drinken, een tijdschrift te lezen aan de leestafel of op gure dagen rondom de open haard de warmte op te zoeken. Vanaf 12.00 uur gaat de keuken open en zullen de tafels, binnen en buiten, zich vullen met Berenkuil gasten die een hapje komen eten.

Voor gasten die geen zin hebben om te koken maar wel graag bij de tent willen eten of willen snacken op het terras is er ons afhaalbuffet. 

Als medewerker horeca word je onderdeel van een jong en gezellig team, het is belangrijk dat je leergierig bent en niet vies van hard werken bent. Als medewerker horeca zullen we je multifunctioneel opleiden, zo leer je alle facetten van de horeca goed kennen, dit zorgt voor een hele gevarieerde functie. 

Als medewerker Afhaalbuffet ben je verantwoordelijk voor het bereiden van patat en snacks en zorg je ervoor dat de bestellingen er goed en op tijd uit gaan. 

Een combinatie van beiden is ook een mogelijkheid. 

Duizenden gasten vieren jaarlijks bij ons hun vakantie, wij als De Berenkuil zullen er alles aan doen om hen de vakantie van hun leven te geven. Gastvrijheid hebben wij daarom hoog in het vaandel staan.

Lijkt het je leuk om mee te draaien in een gezellig team, ben je in de zomervakantie minimaal vier weken beschikbaar vul dan het onderstaande formulier in.

We zullen na ontvangst je sollicitatie zo snel mogelijk in behandeling nemen, je krijgt hoe dan ook een reactie.

Onze binnenspeeltuin Tippedoki is het gehele jaar geopend, het is mogelijk om je vakantiewerk te combineren met een weekendbaantje in Tippedoki buiten het seizoen om.

Stel je vraag over deze vacature via  Whatsapp

Sollicitatieformulier medewerker Horeca

Sollicitanten die veel beschikbaar zijn hebben altijd voorrang. Geef daarom zo precies mogelijk aan wanneer je tijdens het voorseizoen en de zomervakantie beschikbaar bent. Het is belangrijk dat je in de zomervakantie meerdere weken beschikbaar bent.