Vacature vakantie medewerker Horeca

Belangrijk voor deze functie

  • je bent gastgericht
  • je bent leergierig
  • je vindt het leuk om in een team werken
  • je bent flexibel
  • je bent minimaal 16 jaar
  • je bent minimaal 4 weken beschikbaar in de zomervakantie

Op De Berenkuil zijn verschillende horeca punten. Ons verkooppunt in binnenspeeltuin Tippedoki is de gehele dag geopend, hier worden met name warme dranken (als koffie, espresso en capuccino), koude dranken, (soft)ijs en gerechten van de kleine kaart verkocht.  

Omdat Tippedoki direct aan ons grote terras gelegen is, is hier altijd veel gezelligheid en levendigheid.

Het Bommelhoes is ons restaurant, overdag een prima plek om even rustig een kopje koffie te drinken, een tijdschrift te lezen aan de leestafel of op gure dagen rondom de open haard de warmte op te zoeken. Aan het eind van de dag gaat de keuken open en zullen de tafels, binnen en buiten, zich vullen met Berenkuil gasten die een hapje komen eten.

Voor gasten die geen zin hebben om te koken maar wel graag bij de tent willen eten of willen snacken op het terras is er ons afhaalbuffet. 

Als medewerker horeca word je onderdeel van een jong en gezellig team, het is belangrijk dat je leergierig bent en niet vies van hard werken bent. Als medewerker horeca zullen we je multifunctioneel opleiden, zo leer je alle facetten van de horeca goed kennen, dit zorgt voor een hele gevarieerde functie. 

Duizenden gasten vieren jaarlijks bij ons hun vakantie, wij als De Berenkuil zullen er alles aan doen om hen de vakantie van hun leven te geven. Gastvrijheid hebben wij daarom hoog in het vaandel staan.

Lijkt het je leuk om mee te draaien in een gezellig team, ben je in de zomervakantie minimaal 4 weken beschikbaar vul dan het onderstaande formulier in.

We zullen na ontvangst je sollicitatie zo snel mogelijk in behandeling nemen, je krijgt hoe dan ook een reactie.

Onze binnenspeeltuin Tippedoki is het gehele jaar geopend, het is mogelijk om je vakantiewerk te combineren met een weekendbaantje in Tippedoki buiten het seizoen om.

Bekijk ook onze andere vacatures.

Sollicitatieformulier medewerker Horeca

Deze weken hoeven niet aansluitend te zijn.