Camping de Berenkuil

Vacature Horeca

Bekijk andere vacatures

Vacature vakantie medewerker Horeca en/of Keuken.

Als medewerker horeca word je onderdeel van een jong team. Samen met je collega's zorg je ervoor dat onze gasten hun hapje en drankje op een gastvriendelijke manier krijgen en dat alle facetten die bij de horeca horen goed blijven doordraaien.

Belangrijk voor deze functie

 • Je bent gastgericht
 • Ervaring niet noodzakelijk, je bent wel leergierig!
 • Je vindt het leuk om in een team werken
 • Je bent flexibel
 • Je bent minimaal 15 jaar
 • Je bent minimaal 3 weken beschikbaar in de zomervakantie, dat hoeft niet aaneengesloten te zijn.

Wij bieden:

 • Een salaris boven het minimumloon
 • Einde seizoen bonus die, afhankelijk van het aantal gewerkte uren, kan oplopen tot 200 euro
 • Werken in vakantiesferen
 • Een jong en gezellig team
 • Mogelijkheden tot jaar rond bijbaan

Meer informatie

Op De Berenkuil zijn verschillende horeca punten. Een ijscorner in Tippedoki, het restaurant, een gezellig terras en het afhaalbuffet. Omdat Tippedoki direct aan ons grote terras gelegen is, is hier altijd veel gezelligheid en levendigheid. We werken met QR code's op tafel (we nemen geen bestelling op aan tafel), wij maken de bestellingen klaar en brengen deze naar de gasten. Voor gasten die geen zin hebben om te koken maar wel graag bij de tent willen eten of willen snacken op het terras is er ons afhaalbuffet. Hier kunnen ze pizza's, patatjes, snacks of maaltijden afhalen. 

Als medewerker horeca word je onderdeel van een jong en gezellig team, het is belangrijk dat je leergierig bent en niet vies van hard werken bent. Als medewerker horeca zullen we je multifunctioneel opleiden, zo leer je alle facetten van de horeca goed kennen, dit zorgt voor een hele gevarieerde functie. We kijken naar waar je kwaliteiten liggen en zullen in overleg kijken waar je het eerste ingewerkt zal worden. 

Keuken
In de keuken ben je verantwoordelijk voor het bereiden van gerechten, denk hierbij aan pizza's, patat, maaltijdsalades, maar ook tosti's en nacho schotels. Een medewerker van de keuken moet goed met drukte om kunnen gaan en zal daarnaast altijd het overzicht moeten kunnen bewaren. 

Afhaalbuffet:
Bij ons afhaalbuffet kunnen onze gasten terecht voor een pizza, patatje en een snack. De gasten eten dit op het terras op of nemen dit mee naar de kampeerplek. Je bereid de bestelling en zorgt ervoor dat ze goed en op tijd uitgegeven worden. Je moet goed kunnen communiceren met de pizzabakkers om bestellingen compleet weg te geven. Ons afhaalbuffet heeft daarnaast een continue wisselwerking met de keuken van het Bommelhoes omdat er gerechten op de menukaart staan die ook patat hebben.

Duizenden gasten vieren jaarlijks bij ons hun vakantie, wij als De Berenkuil zullen er alles aan doen om hen de vakantie van hun leven te geven. Gastvrijheid hebben wij daarom hoog in het vaandel staan. Als team zorgen we hier samen voor, we helpen elkaar waar nodig!

Lijkt het je leuk om mee te draaien in een gezellig team, ben je in de zomervakantie minimaal vier weken beschikbaar stuur ons dan een mail! We zullen na ontvangst je sollicitatie zo snel mogelijk in behandeling nemen, je krijgt hoe dan ook een reactie.

Onze binnenspeeltuin Tippedoki is het gehele jaar geopend, het is mogelijk om je vakantiewerk te combineren met een weekendbaantje in Tippedoki buiten het seizoen om.

Solliciteren?

Solliciteer via Whatsapp of het vul het onderstaande formulier in 👇 We reageren snel, check je spambox even als je na 2 dagen nog geen reactie hebt gehad.

Solliciteer nu direct via Whatsapp

Sollicitatieformulier medewerker Horeca

Sollicitanten die veel beschikbaar zijn hebben altijd voorrang. Geef daarom zo precies mogelijk aan wanneer je tijdens het voorseizoen en de zomervakantie beschikbaar bent. Het is belangrijk dat je in de zomervakantie meerdere weken beschikbaar bent.