Camping de Berenkuil

Woody 4 personen

 
Beschikbaarheid en prijs
 

Locatie

Drenthe, Grolloo
 

Voorzieningen

 1. 2 eenpersoons boxspring bedden
 2. Dekbedden
 3. Eethoek
 4. Fluitketel
 5. Gasfornuis
 1. Kachel
 2. Koelkast
 3. Koffiezetapparaat
 4. Kussens
 1. Magnetron
 2. Stapelbed
 3. Veranda
 4. Zicht op speeltuintje
 

Omschrijving

Royale blokhut met keuken en overdekte veranda. Zicht op een speeltuintje.

Deze royale vier persoons blokhutten met overdekte veranda liggen centraal op de camping en hebben allemaal direct zicht op een speelgelegenheid. Slapen kan op een boxspring voor twee personen (2 x 80 cm) en een stapelbed. Elke Woody heeft een volwaardige keuken, eettafel met vier stoelen en een ruime overdekte veranda met zitje.

De Woody’s liggen vlakbij toiletgebouw de Bosrand. De speelvijver, het zwembad, de grote speeltuin, binnenspeeltuin en toiletgebouw liggen tevens op loopafstand van de Woody’s.

36 recensies


 1. 8

  Als zeer prettig ervaren. Heerlijke dagen gehad

  Augustus 2021 - T.

 2. 8,5

  Het was weer fantastisch!

  Augustus 2021 - K.

 3. 9,2

  Voor de tweede keer geweest en was weer een leuke vakantie, topcamping!

  Augustus 2021 - B.

 4. 9,5

  Super goed verblijf gehad, fijn en vriendelijk personeel, huisje was prima, toilet gebouw schoon en de kinderen hebben zich prima vermaakt in de vele speeltuinen!

  Augustus 2021 - Z.

 5. 7,8

  goed, zeer kindvriendelijk. leuke animatie, mooi groen park met leuke faciliteiten.

  Augustus 2021 - k.

 6. 8,9

  Prettig

  Augustus 2021 - s.

 7. 9,4

  Heel fijn verblijf gehad! Niet gegeten in restaurant. Koffie service , prima! 1 opmerking , erg weinig licht boven de tafel binnen ( Woody) we moesten krant/ boek lezen met zaklamp . Kleinkinderen vonden het super! Willen volgend jaar weer terug komen, we gaan weer boeken

  Augustus 2021 - G.

 8. 8,5

  Vroeger zijn wij een aantal keer, met zeer veel plezier, met onze kinderen op de Berenkuil geweest. Nu zijn wij een week 'aangeschoven' bij onze kinderen en kleinkinderen. We hebben een prachtige week gehad. Goed te zien dat de Berenkuil nog steeds de camping is zoals wij die in herinnering hadden. De meeste liedjes konden we nog mee zingen. Het terrein ziet er nog steeds prachtig uit. De speeltuintjes zijn prima onderhouden en de voor ons nieuwe Tippedoki is een aanwinst in geval van slechter weer. De alternatieve locatie voor Berenpret vind ik wat minder intiem als het theater maar Berenpret is nog steeds een hoogtepuntje van de dag. De spooktocht was voor ons een ander hoogtepunt als het gaat om de activiteiten. Wel goed dat er van te voren gewaarschuwd is. Niet geschikt voor veel kleintjes. Voor velen een hoogtepunt en dat geldt zeker ook voor ons maar ik kan goed begrijpen dat mensen vinden dat een dergelijke tocht op het randje is voor een kindercamping. Tot slot iets over de accommodatie. Wij hadden voor een week een Woody gehuurd. Het ontbreken van horen maakte het slecht mogelijk 's avonds wat ramen open te zetten waardoor ventilatie niet mogelijk was. De bedden waren zeer zacht en dat vonden wij niet prettig. Een iets groter pannetje extra zou het koken wat eenvoudiger maken. Verder was de accommodatie prima in orde. De balustrade was prettig omdat je ook buiten kon zitten bij minder goed weer.

  Augustus 2021 - Marcel L.

 9. 9,6

  Leuke camping

  Augustus 2021 - E.

 10. 9,1

  Zeer fijn! Onwijs schoon toiletgebouw en woody was ook keurig schoon! Echt een dikke aanrader. We kwamen niks te kort.

  Augustus 2021 - B K.

 11. 9,5

  We hebben een fantastische week gehad alleen mijn zoon van 13 verveelde zich vaak

  Juli 2021 - Trijnie v.

 12. 8,6

  Super. Volgend jaar komen we weer!

  Juli 2021 - Joan A.

 13. 8,9

  Zeer ontspannen!

  Juli 2021 - Kevin C.

 14. 7,7

  Wij verbleven in een Woody alles was aanwezig en zeer goede bedden

  Juli 2021 - W.

 15. 8,1

  Het was weer heerlijk op de Berenkuil. De Woody is voor ons erg lekker om te verblijven als de kinderen met de caravan komen. De inventaris van de keuken is minimaal. Het deurmatje ziet er vies uit evenals een plaid op het bankje buiten. Idee: voor de tegels van de veranda kan het best modderig zijn als het geregend heeft. Tegeltje of wat gras erbij?

  Juli 2021 - M.K. v.

 16. 8

  De Berenkuil is prachtig groen: grote bomen en heeft zelfs een jeneverbessenveld. De wandeling met informatiebordjes is erg leuk en informatief voor jong en oud. Deze groene kwaliteiten mogen wel beter worden uitgedragen wat mij betreft. De plaatsen zijn ruim en bieden op veel plaatsen veel privacy. Heerlijke camping dus. Wel zal het in het hoogseizoen zo vol staan dat het zwembadje uitpuilt van de mensen en niet voldoet door capaciteitsgebrek. De zwemvijver is perfect voor de kleintjes. Voor grotere kinderen 8-12 jaar is het ondiepe water te ondiep. Leuk als er ook een diep deel gemaakt kan worden waardoor wel echt gezwommen kan worden. Wij zijn daarom uitgeweken naar de zwemplas in de buurt.

  Juli 2021 - G.

 17. 9,1

  Top! Natuurlijk mooi weer gehad maar accommodatie schoon en compleet en kindervermaak dikke prima. We hebben genoten!

  Juli 2021 - P.

 18. 8,3

  Super verblijf. Keuze uit eten en restaurant is beperkt. Ook geen bediening waardoor op drukke momenten je lang in de rij moet wachten. Ook relatief klein terras. Daar valt meer uit te halen. Maar verder prima!

  Juni 2021 - K.

 19. 9,7

  Geweldig!

  Juni 2021 - v.

 20. 8,5

  zeker voor herhaling vatbaar

  Juni 2021 - W.

 21. 8,7

  Heerlijk

  Juni 2021 - K.

 22. 9

  Geslaagd

  Juni 2021 - H D.

 23. 8,2

  Geweldige camping en alle faciliteiten zijn aanwezig

  Juni 2021 - H.

 24. 8,9

  Heel prettig en onze dochter heeft veel plezier gehad in de speeltuin en het zwembad. Ook berenpret vond ze erg leuk. Het gebruik van de app is bijzonder handig.

  Mei 2021 - K.

 25. 9,2

  Ons verblijf op de berenkuil was fantastisch. Mijn dochter heeft ontzettend genoten van alle speeltuinen, het recreatieprogramma en dagelijks het Berenpret als hoogtepunt. Groot pluspunt vond ik dat de camping autovrij was. Hierdoor kon mijn dochter lekker rondfietsen. De accomodatie voldeed ook meer dan prima. We komen zeker nog weer terug!

  Mei 2021 - S.

 26. 8,7

  Uitstekend. Net als vroeger en nog beter!!

  Mei 2021 - S S.

 27. 8

  Super leuk, voor ons en de kinderen

  Mei 2021 - M.

 28. 9,7

  Weer als zeer prettig. Dit keer waren we er 2 nachten en toch voelt het als vakantie :-)

  Mei 2021 - h.

 29. 9,3

  Wij en vooral onze meiden hebben genoten van de vakantie

  Mei 2021 - Sabrina K.

 30. 8,3

  Meer dan prima

  Mei 2021 - v.

 31. 9,7

  In een Woody, sfeervol! Met kacheltje ideaal. Matrassen en bedden supergoed, dik en stevig! Weinig kookgerei, geen slakom oid, vierkante afwasteil in ronde gootsteen. Paar extra dekens zou handig zijn

  April 2021 - H.

 32. 10

  Top locatie!

  September 2020 - S M.

 33. 7,5

  Goed.

  September 2020 - Adriaan V.

 34. 9,3

  Alweer even terug op de Berenkuil. Ieder jaar minimaal 1x bij jullie kamperen! Dit keer niet met onze eigen tent naar voor het eerst een accommodatie gehuurd. Ook erg leuk! Voor de kinderen is de Berenkuil een fantastische camping. Wij zaten dit keer vlakbij het gerenoveerde toiletgebouw de boskamp. Wat is dat mooi geworden!

  September 2020 - Jack S.

 35. 9,6

  We waren met onze kleinkinderen en hebben genoten van alles wat jullie te bieden hebben. Heel veel speelgelegenheid,en zeer gastvrij!

  Augustus 2020 - fieke K.

 36. 8,2

  Een plezierig verblijf waardoor er tijd is om optimaal te genieten van elkaar.

  Augustus 2020 - Jorg A.