Camping de Berenkuil
Vakantiehuisje Drenthe

Genieten in een vakantiehuisje in Drenthe

 • Gelegen in een bosrijke omgeving
 • Blokhutten en lodges
 • Voor 2 tot 6 personen
 • Autovrije camping

Verblijf in een vakantiehuisje ✨

Op zoek naar een oase van rust en natuur in het prachtige Drenthe? Beleef een geweldige vakantie op onze 5-sterren ANWB-topcamping in Grolloo. Verlangt u naar de sfeer van het kamperen, maar wilt u tegelijkertijd genieten van het comfort dat een vakantiehuisje te bieden heeft? Bij ons vindt u de perfecte harmonie! Onze camping is autovrij en een waar paradijs voor gezinnen. Onze vakantiehuisjes zijn omringd door de Drentse natuur, tussen de jeneverbesstruiken, bossen en uitgestrekte heidelandschappen. Bij ons vindt u de ultieme ontsnapping uit de dagelijkse sleur.

 
 

Jouw toevluchtsoord voor vakantieplezier in Drenthe 🌳

De Berenkuil is in de eerste plaats een camping, en de vakantiehuisjes hier passen perfect bij het authentieke kampeergevoel. Het huren van een vakantiehuisje in Drenthe is dan ook een droom die uitkomt voor degenen die niet van kamperen houden, maar wel willen genieten van alle voorzieningen die een camping te bieden heeft. En bij De Berenkuil zijn die voorzieningen talrijk! 

Eindeloos vermaak ⤵

  Plons in het openluchtzwembad of de speelvijver
  Beleef speelplezier bij een van onze speeltuinen of op ons sportveld
  Eindeloos veel berenpret dankzij het enthousiaste recreatieteam
  Geniet van een hapje en drankje in ons restaurant Bommelhoes

Vind uw perfecte vakantiehuisje ⤵

Ontdek de fantastische natuur & bruisende actitiveiten in Drenthe 💚

In het levendige Drenthe vindt u charmante dorpjes, bruisende steden, betoverende attractieparken, boeiende bezienswaardigheden, inspirerende musea en verfrissende zwembaden. Vanaf onze camping bent u binnen 30 minuten rijden in Groningen, hier vindt u alle benodigde ingrediënten voor een onvergetelijke dagtrip.

  Boomkroonpad

  Een hoge wandeling door de toppen van de bomen; dat klinkt toch spannend?

  Wildlands

  Ervaar de zes themawerelden en allerlei verschillende dieren in Wildlands. 

  Ontdek steden in de buurt

   Vermaak uzelf in leuke steden zoals Assen en Groningen en ga winkelen of pak een terrasje. 

 

Hier vindt u ons ⤵

 

Wat eerdere gasten ons vroegen ⤵

🏊🏼‍♂️ Welke faciliteiten zijn er op het park?

Plons in het openluchtzwembad of in de speelvijver. Geniet van waterpret in de waterspeeltuin. Beleef berenpret in het berenhol en in de berenkuil. Daag elkaar uit voor een spelletje op ons multifunctioneel sportveld. Sluit de dag af met een hapje en drankje bij het Bommelhoes. 

⏰ Is een late checkout mogelijk?

Ja dit kan! Buiten het hoogseizoen is het mogelijk om een late checkout bij te boeken voor een vakantiehuis (mits het huisje diezelfde dag niet bezet raakt). De kosten hiervan zijn de helft van de kale nachtprijs. U kunt dan heerlijk rustig aan doen en hoeft pas om 17:00 uur uit te checken.