Midweek weg Drenthe
Camping de Berenkuil
Midweek weg Drenthe

Midweek weg Drenthe

  • Midden in de Drentse natuur
  • Volop rust, ruimte & privacy
  • Kamperen & vakantiehuisjes

Midweek weg naar Drenthe

Heeft u een weekje vrij en wilt u er even tussenuit, maar niet de hele week van huis zijn? Een midweek is dan dé oplossing! U boekt van maandag tot en met vrijdag en bent de weekenden dus gewoon thuis, ideaal toch? Als u kiest voor een midweek weg in Drenthe geniet u van de prachtige locatie van onze camping midden in de natuur. Bovendien heeft u geen last van de weekenddrukte en profiteert u daardoor van veel rust en ruimte. Heeft u het al door? Een midweek in Drenthe heeft eigenlijk alleen maar voordelen. Hier bij ons in Grolloo komt u voor plezier, ontspanning, de frisse boslucht en vermaakt jong en oud zich opperbest. 

Kies uw favoriete verblijf voor een midweek in Drenthe ⬇️

Midweek kamperen

Kamperen tijdens een midweek in Drenthe kan bij ons met alle soorten kampeermiddelen. Dankzij de ruime kampeerplaatsen op ons 55 hectare grote natuurterrein, heeft u echt het gevoel even weg te zijn. Onze gezinscamping is bovendien ook heel geschikt voor kinderen. Van waterpret in het zwembad of de speelvijver tot aan Berenpret in het theater, naar de kids heeft u geen omkijken meer. 

 

Midweek in een huisje

Liever een midweekje weg in Drenthe boeken in een vakantiehuisje? Geen probleem! De vakantiehuisjes van De Berenkuil zijn geschikt voor 2 tot 6 personen en bieden u veel comfort. Kiest u voor de Berenhut? Of toch liever het Hans en Grietje huisje? Het aanbod is zeer divers. Een vakantiehuisje op een camping is ideaal als u van de gezelligheid van een camping houdt maar liever iets meer luxe wenst.

Goed om te weten!

➡️  Onze camping is van Pasen tot eind september geopend voor een midweekje in Drenthe.
➡️  De camping is volledig autovrij zodat u het echte kampeergevoel ervaart én de kinderen veilig kunnen spelen.
➡️  Honden zijn welkom, maximaal 2 honden per kampeerplaats. In de vakantiehuisjes zijn honden beperkt toegestaan.

Sfeerimpressie van een midweek in Drenthe bij De Berenkuil 🐻

To do's tijdens een midweek weg in Drenthe

Niet alleen onze camping is een waar kinderparadijs, ook in Grolloo zelf is er volop vermaak voor de kids. Neem ze mee naar Joytime waar het klimpark, de zwemplas en vele andere binnen- en buitenactiviteiten zorgen voor een dag vol plezier. Wilt u samen ook genieten van de natuur tijdens een midweek in Drenthe? Fiets dan vanaf de camping naar het Boomkroonpad in Borger. Behalve wandelen tussen de boomtoppen zijn er ook talloze andere activiteiten voor de kinderen. 

Heeft u op het laatste moment besloten op vakantie te gaan? Niet getreurd, want een midweek in Drenthe is ook last minute te boeken bij ons. Wanneer u ook komt, een midweek is altijd een goed idee. Tot snel! 👋

 

U vindt ons hier ⤵