Berenkuil nieuwsbrief 4 juli 2019

 
 

Verkiezing ANWB camping van het jaar 2020

Voor de ANWB verkiezing van het jaar 2019 zijn we een heel eind gekomen, we waren genomineerd en dat betekent dat we tot de 10 beste campings van Nederland behoorden en dat allemaal dankzij de stemmen van onze gasten. Het zou natuurlijk prachtig zijn als wij voor seizoen 2020 worden uitgeroepen tot fijnste gezinscamping van Nederland, maar daar hebben we wel jullie hulp bij nodig! 

Help ons ANWB camping van het jaar te worden in de categorie 'Fijnste Gezinscamping', breng hier je stem uit.

 

Boeken voor 2020

Het is weer mogelijk om voor seizoen 2020 te boeken, dit kan op de receptie, telefonisch of via onze website. Als jullie al zeker weten dat jullie ook in 2020 weer op De Berenkuil vakantie vieren dan is nu het ideale moment om dit al vast te leggen. Nog alle keus. 

 

Thema's zomer 2019

De weekthema's voor aanstaande zomer zijn bekend: 

Vanaf 6 juli: Beestenboel-week 🦄
Vanaf 13 juli: Middeleeuwen-week (B) 🏰
Vanaf 20 juli: Tijdmachine-week (K) ⏳
Vanaf 27 juli: Boven en onderwater-week (B) 🧜‍♀️
Vanaf 3 augustus: Piraten-week (K) 🏴‍☠️
Vanaf 10 augustus: Reis om de wereld-week (B) 🌎
Vanaf 17 augustus: Sprookjes-week 🧝‍♀️
Vanaf 24 augustus: Tutti-Frutti-week 🍌🍉🍇

(B) = Basp 
(K) = Kinderkermis

Uiteraard is er elke woensdag een grote gezinsspeurtocht, een andere grote terugkomende activiteit is de BASP (Bonte Avond Soundmix Playbackshow) en de Kinderkermis. In de Sprookjesweek is op donderdag de griezelavond 👻 in en rondom het Berenhol. In de Tutti-Frutti-week doen we alle voorbij gekomen thema's nog eens dunnetjes over.. 🤩

 

Waterspeeltuin vol in gebruik

Tijdens Hemelvaart was het fantastisch weer en wat viel dat goed samen met de opening van onze nieuwe waterspeeltuin. Met 21 spuitelementen is het voor het jong en oud altijd spannend wanneer wat aan gaat. Tijdens de warme dagen verkoelend maar ook enorm veel speelwaarde tijdens de mindere dagen. Meer foto's op onze website.
 

Eikenprocessierups op De Berenkuil

De overlast van de eikenprocessierups is vol in het nieuws, wij als boomrijke camping ontkomen er helaas ook niet aan. We zijn echter niet onvoorbereid en kunnen snel schakelen zodra er een nest gespot wordt. Gewapend met eigen stofzuiger, beschermende kleding en hoogwerker kunnen we een nest vaak diezelfde dag weghalen. We minimaliseren zo de overlast voor onze gasten. 
 

Hippisch Holtrijk in Grolloo 

Vrijdag 5 juli, zaterdag 6 en zondag 7 juli is er een paardenevenement net buiten Grolloo. Er wordt gesprongen, er is een tuigpaardenmatinee, muziek, strodorp, kinderweide, livemuziek en een landbouwbeurs. Zondag om 15.00 uur vindt de Derby van Drenthe plaats, een wedstrijd voor paard en ruiter met als uitdaging natuurlijke hindernissen.
 
 

Van 27 juli t/m 10 augustus topdrukte

In de periode 27 juli t/m 10 augustus is het topdrukte op De Berenkuil, we hebben nog enkele kampeerplaatsen beschikbaar. Voor 27 juli en na 10 augustus is er meer keuze. Check de beschikbaarheid.